Bollé en Cébé sportzonnebrillen ook op sterkte

Bollé en Cébé zijn beide sedert decennia de referentie in sportzonnebrillen. Bollé is de partner voor alle traditionele sporten zoals fietsen, golfen, skiën en watersport. Cébé richt zich eerder op mountainbikers, lopers en bergsportliefhebbers.

Beide collecties bevatten een uitgebreid gamma aan verschillende soorten modellen. Daarbij komt nog de extra mogelijkheid om deze modellen te bestellen met glazen op sterkte. Naast het prescriptie programma bieden zowel Bollé en Cébé modellen aan met een optische clip.

U kunt uw bestellingen rechtstreeks plaatsen via de prescriptie webmodule via onze site www.technop.be. Deze module biedt u namelijk verschillende voordelen. In real time ziet u:

– Een overzicht van alle monturen die mogelijk zijn
– De berekening van de glazen en de prijzen online
– De correcte stock van de mogelijke modellen

Vanaf nu zijn ook de nieuwe modellen van de collectie 2021 van zowel Bollé alsook Cébé beschikbaar om te bestellen met glazen op sterkte.

Wenst u deze handige tool te leren kennen of ontdekt u graag de volledige collectie(s)? Maak dan nu uw afspraak met de vertegenwoordigster Elisabeth Joos via joos.elisabeth@technop.be of via 0484 87 85 60.