Bij Maui Jim is er veel te vieren deze zomer

Bij Maui Jim hebben ze veel te vieren als de zon opkomt met de lancering van Maui Jims revolutionaire eigen lensmateriaal dat het beste van beide werelden combineert: een nieuw labaratorium in Duitsland en een uitverkooppromotie om elke twijfel te voorkomen die de eindconsument tegenkomt wanneer hij RX Maui Jim voor de eerste keer probeert.

Heldere zonbescherming

De volledig nieuwe MauiBrilliant ™ -lens maakt gebruik van een gepatenteerd lensmateriaal en biedt extra heldere brillenglazen terwijl hij nog steeds Maui Jim’s befaamde PolarizedPlus2®-technologie biedt. Dat betekent dat ze ook schittering elimineren, 95% van HEV beheren en 100% schadelijke UV blokkeren, terwijl ze kleuren naar ongeëvenaarde niveaus stimuleren.

Geavanceerd lichtgewicht

Naast superieure helderheid en kleurverbetering, is MauiBrilliant ook het lichtste lensmateriaal ooit geproduceerd met bijna één derde van het gewicht van standaardglas. Combineer dit alles met ultrahoge niveaus van impact en krasbestendigheid en MauiBrilliant is Maui Jim’s meest geavanceerde lensmateriaal tot nu toe. MauiBrilliant is zelfs de lichtste, scherpst mogelijke klaarlichte lens die overal verkrijgbaar is.

RX-lab

Daarnaast is Maui Jim verheugd om aan te kondigen dat hun Europese RX-lab tijdens het tweede kwartaal van dit jaar live gaat in Braunschweig, Duitsland. Ze voltooien de bouw en configuratie van hun nieuwe state-of-the-art volledig geautomatiseerde laboratorium, ontworpen om de hoogste kwaliteitsnormen te overtreffen.

Om dit alles te vieren, presenteert Maui Jim een uitgebreid promotiepakket ‘Love Them Or Return Them’ voor de opticien. Als u niet tevreden bent, krijgt u een volledige terugbetaling als u het paar binnen 60 dagen na aankoop retourneert.

Meer informatie

www.mauijim.com