Bij ELLE Eyewear draait het om urban elegantie

ELLE’s sensuele en elegante monturen stralen een lichtheid uit die mooi aansluit op de Franse levensstijl. ELLE zag het levenslicht in Parijs en de elegantie van deze wereldstad is dan ook in elk aspect van het merk terug te vinden.

De ELLE-vrouw heeft van nature een sterk modegevoel en een unieke stijl. Ze combineert moeiteloos de verschillende stijlen voor privé en voor haar werk. Met haar positieve, zelfverzekerde instelling benadert de ELLE-vrouw haar leven op intelligente, gevoelige en inspirerende wijze.

In de nieuwe monturencollectie van ELLE Eyewear, die in april uitkomt, worden moderne, urban invloeden gecombineerd met klassieke, vrouwelijke elegantie. De lichte, comfortabele monturen zijn minimalistisch en chique tegelijkertijd. De subtiele details geven de brillen een ingetogen elegantie die het gezicht van elke vrouw vleien. De modellen zijn in verschillende stijlvolle kleuren verkrijgbaar en vormen daarmee het ultieme accessoire voor de modieuze drager.

EL13409 Kleurrijk en elegant. Dit montuur is gemaakt van TR90-materiaal en daarmee uitermate licht en prettig om te dragen. Het moderne voorstuk wordt gemaakt van een transparant materiaal, terwijl de dunne, ronde veren de bril een heerlijk zacht en soepel gevoel geven. Verkrijgbaar in gedurfde, transparante kleuren zoals rood, groen of Havana, maar ook in de klassieke uitvoering: chique zwart. Het sierlijke, gouden of zilveren ELLE-logo op de veren voegt een sprankje glamour toe.

EL13410 Een chique statement! Deze moderne stadsbril combineert prachtige patronen met een sierlijk dun montuur en biedt, dankzij het lichtgewicht TR90-materiaal, uitzonderlijk draagcomfort. De veren zijn versierd met een rijk Havanapatroon in frisse kleuren of, voor de vrouwen die extra willen schitteren, een zwart of bruin strepenpatroon met glitters. Het geometrische merkplaatje versterkt de chique-stedelijke uitstraling.

EL13411 Ingetogen elegantie. Dit is het perfecte montuur voor vrouwen die houden van een bescheiden, maar jonge en moderne stijl. Op de voorkant zit een subtiel, modern 3D-ontwerp, dat op de dunne veren geleidelijk verdwijnt. De tijdloze, zachte kleurtinten sluiten naadloos aan bij de elegante stijl van dit montuur. De flexscharnieren vergroten het draagcomfort.

www.charmant.com/nl
www.facebook.com/CharmantBenelux