Bausch + Lomb contactlens talkshow over actuele onderwerpen

Eerste uitzending van ‘De Tafel van Vier’ op 17 mei

De Academy of Vision Care van Bausch + Lomb start een contactlens talkshow voor professionals waarin actuele en controversiële thema’s worden besproken. Presentator Eef van der Worp, internationaal contactlens expert, en vaste tafelheer Jeroen Mulder, senior docent optometrie, praten elke uitzending samen met Rob Rosenbrand van Bausch + Lomb met een steeds wisselende vierde gast die toonaangevend is op zijn of haar vakgebied.

De contactlens talkshow De Tafel van Vier wordt uitgezonden vanuit de Stijlkamer van de Koninklijke Munt in Utrecht. De uitzendingen kunnen online worden bijgewoond. Aanvang is telkens 16.00 uur, de uitzendingen duren ongeveer een half uur.

De eerste uitzending vindt plaats op zondag 17 mei aanstaande. Vierde gast aan De Tafel van Vier is Cor Schoenmakers, Optometrist bij Eekelaar Optiek in Tilburg. Tijdens de uitzending komt onder andere de zin en onzin van routinecontroles in de contactlenspraktijk aan bod. Is elk half jaar wel noodzakelijk of is een maal per twee jaar voldoende? Recent onderzoek van de Universiteit van Berkeley in California laat zien dat we zonder routinecontroles te veel missen. Tevens wordt aandacht besteed aan het uitvoeren van fysieke controles terwijl die op dit moment niet kunnen plaatsvinden. Zijn telefonische en/of videcontroles wel afdoende? Een ander actueel onderwerp is de huidige discussie over het leveren van oogproducten zonder bijbehorende oogzorg. Kan dat eigenlijk wel?

Online bijwonen van de uitzendingen

U kunt zich voor een of meerdere uitzendingen aanmelden via deze link:
ltmedia.webinargeek.com/de-tafel-van-vier-bausch-lomb

U ontvangt na registratie een e-mail met daarin de link naar de uitzending.

Uitzendingen De Tafel van Vier

· Uitzending zondag 17 mei, aanvang 16.00 uur. Zin en onzin van routinecontroles met vierde gast Cor Schoenmakers.

· Uitzending zondag 24 mei, aanvang 16.00 uur. Compliance & hygiëne met vierde gast Imke Jacobs.

· Uitzending zondag 7 juni aanvang 16.00 uur. Alles online en toch de klant in de winkel met vierde gast Gideon Schipaanboord.