Bastiaan Timmerman als exclusieve vertegenwoordiger van FUNK Eyewear

Tien jaar geleden rolde Bastiaan Timmerman via HOYA de optiekbranche in en meteen werd hij verliefd op het merk FUNK Eyewear. Niet vreemd dat hij na vijf jaar de overstap maakte naar Funk Eyewear. Inmiddels mag Bastiaan Timmerman zich exclusieve vertegenwoordiger noemen van FUNK Eyewear. Eyeline sprak met hem.

“FUNK Eyewear werd opgericht in een oud boerderijtje uit de 15e eeuw waar in de beginjaren enkel gekke designs, brillen en accessoires werden gemaakt. Inmiddels is het bedrijf geëvolueerd tot een volwassen producent van prachtige, unieke monturen. FUNK Eyewear heeft haar eigen brillenfabriek waar de lijnen “Dieter Funk”,  “Sashee Schuster” en “Funk Food” geproduceerd worden. Ik nodig de opticien van harte uit om om een kijkje te komen nemen in onze productie, dit zal nog wel wat ogen openen!”

Funk Food

Funk Food kenmerkt zich door diversiteit en modeoriëntatie. Een jong en levendig label voor zowel optische brillen als zonnebrillen. Ga voor felle kleuren, voor extravagantie en stem het perfect af op je outfit. Een bril is immers ook een modeaccessoire toch?

Sashee Schuster

De bekende vrouwencollectie van Sashee Schusteris bestaat uit pure acetaatbrillen, vervaardigd met geavanceerd lamineertechniek. Bloesems, kruiden, zaden of veren; ontwerpster Sashee Schuster is duidelijk geïnspireerd door de natuur. Iedere bril is uniek en heeft zijn eigen onregelmatigheden, net als de natuur.

Dieter Funk

Bekend om de uitgesproken designs en nieuwste ontwikkelingen in de hoogwaardige titanium en acetaten monturen, zorgt de stijlvolle collectie van Dieter Funk voor klasse op ieder gezicht.

Meer informatie

Bastiaan Timmermans is te bereiken via: 0031-651148744.

www.funk.de
www.funkfood-eyewear.com