Artnog Anit-Fog; Dé oplossing voor aandamping en ongemak

Het probleem

Veel mensen die een bril, veiligheidsbril of gelaatsmasker moeten dragen, hebben te maken met aandamping. Dit kan resulteren in vervelende situaties, variërend van discomfort tot zelfs onveilig kunnen uitvoeren van dagelijkse taken in de werkomgeving. Mede door COVID-19 zijn we nu meer dan ooit geconfronteerd met aandamping van (veiligheids)brillen en gelaatsmaskers, al dan niet in combinatie met mondmaskers.

De oplossing

Gelukkig kan Optiek Decraene u direct een eenvoudige oplossing bieden. Samen met hun partner hebben ze namelijk het Artnog product ontwikkeld.  Een spray die een zowel reinigende als dampwerende werking heeft. Dit enkel in combinatie met het speciaal ontwikkelde microvezeldoekje.

Gebruik

Artnog is heel eenvoudig in gebruik. Spuit met de dispenser op het oppervlak en poets de glazen op met het microvezeldoekje. Wrijf zeker het volledige oppervlak (nasale kanten bril niet vergeten) schoon.  Indien er harde deeltjes zoals zand op het oppervlak liggen, gelieve dan eerst te spoelen met water om krassen te voorkomen.

Artnog is uniek op de markt. Het kan niet alleen gebruikt worden op standaard veiligheidsbrillen, gelaatsschermen, spiegels, objectieven, maar is ook uiterst effectief voor optische glazen (met of zonder ontspiegeling). Artnog hoeft slechts éénmaal per dag gebruikt te worden en blijft dan meer dan twintig uur werkzaam. De spray bevat meer dan honderd doseringen.

Dit is Artnog

Een gereinigd oppervlakte mét antidamplaag en zonder vettigheid, ook voor ontspiegelde glazen. Dit is wat Artnog u en uw klanten te bieden heeft.

Artnog is verpakt in een kartonnen doosje met daarin de spray (5ml) en een aangepast microvezeldoekje (14*16cm) in een hersluitbaar plastic zakje. Zowel doosje als spray kunnen gratis gepersonaliseerd worden vanaf 20000 stuks.

Interesse?

Jurgen Decraene

Zaakvoerder van:

Optiek Decraene & Optiek Mon Tuur

+32 473 309 094

Jurgen.decraene@telenet.be