Alessandro Beccarini is nieuwe Style & Development directeur van Marcolin Group

Marcolin Group stelt Alessandro Beccarini aan als directeur Style & Product Development. Met verantwoordelijkheden voor het beheer en de ontwikkeling van alle brillencollecties van de Groep wereldwijd, zal Alessandro nauw samenwerken met de Creative en Style afdelingen van de merken in Marcolins portfolio.

Beccarini, geboren in Milaan in 1969, heeft uitgebreide expertise in de brillenindustrie en komt voort uit vele jaren ervaring bij prestigieuze bedrijven zoals Prada en Luxottica, waar hij door de jaren heen strategische en invloedrijke functies heeft gehad. Tijdens zijn carrière heeft Alessandro toezicht gehouden op het beheer en de ontwikkeling van verschillende product en brillencollecties, met verantwoordelijkheid voor ontwerp en creativiteit, evenals het beheer van licenties en het volgen van trends in de branche.

Bij Marcolin Group, die rechtstreeks rapporteert aan de CEO en General Manager Fabrizio Curci, zal Beccarini ernaar streven het creatieve potentie van de vertegenwoordigde merken te maximaliseren door middel van te anticiperen op de behoeften van de markt.