ALCON PRECISION1™ – Daglens met meerwaarde

Jessica en Dolf Niesters van Jongen Opticiens in Heerlen waren al bij de introductie van PRECISION1™, de nieuwste daglens van Alcon, bijzonder enthousiast, net als hun team. “Heel soms heb je een probleemloos product”.

“Klanten die we deze lens lieten proberen, stapten allemaal heel snel over. Het was zo gemakkelijk. Ons hele team was al heel enthousiast door het online introductie-event van PRECISION1™”, vertelt Jessica. “Deze nieuwe daglens triggerde het team, dat voelde ik meteen, en ik heb de avond na de online introductie nog passets besteld. Het is altijd afwachten of het product de beloftes ook waarmaakt, want als je iets op een leuke manier brengt, is iedereen al snel enthousiast”. Ook Dolf zag ALCON PRECISION1™ als een goede aanvulling voor de winkel: “Het bedrijf dat erachter zit is top en zoals het prijstechnisch in de markt is gezet ook. Dat is een win/winsituatie. Als de mensen die het moeten verkopen enthousiast zijn, kun je het verkopen aan de consument”.

Probleemloos

En dat enthousiasme bleef: als vrij snel na de introductie werd ALCON PRECISION1™ bij Jongen Opticiens de eerste-keuze-daglens. “Het product maakt het waar”, zegt Jessica. “Het aanpassen ging meteen heel goed, ook bij mensen die met hun bestaande lenzen problemen hadden; de daglenzendragers die ze toch niet de hele dag in konden houden of na vier dagen altijd een pauzedag moesten inlassen. Met deze lenzen ging het gewoon beter. PRECISION1™ is veel comfortabeler én is qua prijs voor veel mensen beter te behappen dan andere daglenzen”.