AG2R La Mondiale start Tour de France met nieuwste CHRONOSHIELD van Bollé

Bollé heeft een lange geschiedenis in de wereld van het wielrennen. De eerste sportbril ooit gemaakt door Bollé, de Nylon Grand Sport, was een model dat in 1958 werd geïntroduceerd om beroemde wielrenners zoals Louison Bobet uit te rusten tijdens de Tour de France. Bollé zet deze toewijding continu verder en zal AG2R La Mondiale (volgend seizoen met Greg Van Avermaet) ondersteunen met zijn nieuwste prestatiemodel, de CHRONOSHIELD, geïnspireerd op het iconische jaren 80-model met dezelfde naam.

CHRONOSHIELD, het iconische jaren 80-model, is de nieuwste toevoeging in de Performance-collectie van Bollé. Het is een samensmelting van de beste technologieën die Bollé in huis heeft en een antwoord op alle behoeften van de sportieve fietser. Deze lichte en duurzame zonnebril heeft verstelbare veren en een neussteun met Thermogrip® rubberen inzetstukken voor een pasvorm op maat. Dé ultieme oplossing in comfort. Als eerbetoon aan het originele ontwerp heeft de zonnebril een verwijderbaar stuk aan de bovenzijde met foam voor een aangepaste pasvorm en comfort, evenals een gedurfde retrostijl.

De zonnebril is verkrijgbaar met Phantom photochromatische glazen, de nieuwste en meest geavanceerde glastechnologie van Bollé. Gemaakt van NXT® die een mix biedt van uitzonderlijke optische helderheid en slagvastheid, Phantom-glazen passen zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan en bieden altijd het beste zicht. Bovendien is het glas voorzien van een hydrofobe behandeling (zodat waterdruppels eraf rollen) en een oleofobe behandeling (om vuil af te weren), waardoor het zicht van de fietser helder blijft.

CHRONOSHIELD is ontworpen voor middelgrote tot grote gezichten en is verkrijgbaar in vier kleuren, inclusief twee Phantom-glasopties.

Voor meer informatie:

frames@technop.be – 09/218.87.10.