Adidas Sport eyewear wint drie awards tijdens de Red Dot Award 2017

De stemmen zijn geteld en de zonyk pro, zonyk aero pro en progressor splite komen als winnaars uit de bus. Deze drie modellen van adidas Sport eyewear zijn niet lang geleden gelanceerd. Ze werden door een internationale jury van experten geprezen als meest opvallende productontwerpen van het jaar.

De zonyk pro in Solar Red met rode spiegelglazen, de Movistar Team-editie van de zonyk aero pro in white shiny met VARiO blauwe spiegelglazen en de progressor splite in energy black met black spiegelglazen werden met een Red Dot bekroond voor hun onderscheidend en innovatief design.

De winnende producten van adidas Sport eyewear zullen worden tentoongesteld in het Red Dot Design Museum in Essen. Ze krijgen ook een plekje in het Red Dot Design Yearbook en op het online designplatform Red Dot 21. In totaal ontving de wedstrijd dit jaar meer dan 5.500 inzendingen uit 54 landen.

Ispo Award

De nieuwe progressor splite met een minimalistisch en stijlvol randloos design is met 80 gram een van de dunste skibrillen. Het model ging in het skisegment ook aan de haal met de ISPO Award 2017. De strakke lijnen, het climacool-ventilatiesysteem met geïntegreerde geribbelde structuur en de zeer kleine verpakking, komen tegemoet aan de eisen van skiërs die op elk moment de concurrentie voor willen blijven.

Het design van de zonyk pro heeft prachtige contouren en breed gezichtsveld en doet het daardoor uitstekend bij hoge snelheden. Het gloednieuwe Lens Lock-SystemTM, het lichte maar duurzame SPX®-montuur met geïntegreerd climacool®-ventilatiesysteem en de combinatie van VARiO + LSTTM-glazen, bieden maximale flexibiliteit en zichtbaarheid. De zonyk aero pro is gebaseerd op de zonyk pro en werd specifiek ontwikkeld voor wielrenners. Het halfomrande montuur biedt een beter laag en perifeer zicht. Dat is niet alleen veiliger, de wielrenner kan ook beter focussen op de weg en de andere renners in het peloton in de gaten houden. De zonyk pro van adidas Sport eyewear is verkrijgbaar in tien kleur- en filtercombinaties.

Meer informatie

adidassporteyewear.com

Facebook: @asporteyewear

Instagram: @asporteyewear