Ad Lib geeft schwung aan jonge brillencollectie

Ad Lib is de dynamische titanium brillencollectie van CHARMANT voor iedereen die zich jong voelt. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de nieuwste trends in mode, technologie en sport. Met originele vormen en kleurencombinaties zijn deze eigentijdse looks altijd trendy.

De nieuwe Ad Lib monturen zijn modern retro, stijlvol, licht van uiterlijk met minimalistisch design en pronken met de gebruikelijke opvallende Ad Lib kleurfactor. De voorstukken zijn er in verschillende vormen, van edgy of oversized vierkant tot achthoekige, ronde en cat eye lijnen. De veren zijn dun met dynamische uitsparingen of gestreepte effecten. Het draagcomfort wordt versterkt door de gewichtloze titanium samenstelling en een uniek flexibel scharnier gemaakt van bèta-titanium in geselecteerde modellen.

AB3317 & AB3278

Ondersteboven nylor monturen zijn innovatieve hoogtepunten van de nieuwe collectie. Bij conventionele nylor modellen is er geen rand aan de onderkant van de lenzen. Bij geselecteerde nieuwe Ad Lib modellen daarentegen is het randloze gedeelte bovenaan. Deze bijzondere vormgeving geeft de algehele look een geheel nieuw karakter met een frisse definitie. Bovendien is dit type montuur met halve rand beter geschikt als leesbril, aangezien er geen storende randlijn is die het gezichtsveld belemmert.

AB3317, AB3316 & AB3320

Drie nieuwe Ad Lib modellen hebben het veelgevraagde bèta-titanium scharnier. Dit geavanceerde technische kenmerk is uniek en biedt een extra hoog draagcomfort.

Opvallende kleuren zijn een populair kenmerk van de Ad Lib monturen. In de nieuwe modellen zijn spannende contrasten en accenten verweven in slanke structuren. Energie wordt benadrukt in een spel tussen klassiek getinte randen en felgekleurde veren en oortips of futuristische ontwerpdetails en uitsnijdingen.

Meer informatie

www.charmant.com