10 jaar ultiem comfort met Line Art CHARMANT

CHARMANT Group is verheugd dit jaar een belangrijk jubileum te vieren! 10 jaar geleden werd de eerste collectie van Line Art CHARMANT gelanceerd. Een mooie collectie geïnspireerd op muziek en met monturen die zo licht en zo comfortabel zijn, dat je ze op moet zetten om het te geloven. Bij het verwezenlijken van Line Art overtrof Charmant zijn eigen superieure kwaliteitsnormen en bereikte nieuwe maatstaven in technische innovatie en creativiteit.

Elk Line Art montuur is geïnspireerd op de harmonie van de muziek, wat tot uiting komt in een esthetisch indrukwekkende ontwerp. De veren en details zijn niet alleen artistiek en mooi, ze onderstrepen ook het vakmanschap en de functionaliteit die ten grondslag liggen aan deze vrouwelijke collectie.

Om het 10-jarig bestaan van Line Art te vieren, lanceert Charmant twee nieuwe modellen. Deze weerspiegelen met hun lichte en bloemige design het motto “Comfort in Bloom”. De materiaalmix van Excellence Titan en ß-Titan biedt lichtheid en flexibiliteit.

XL2150 Vivace

Dit bijzondere Line Art jubileummodel is het perfecte bewijs van de technologische expertise en het mooie design van Charmant. Het vrouwelijke voorstuk maakt indruk met de harmonieuze combinatie van een slanke titanium bovenrand en een extravagante Nylor-constructie. Door het lichte gewicht zit het montuur comfortabel en biedt het ‘t beste draagcomfort. Het bijzondere aan dit model zijn de designelementen op de veren, die zijn gemaakt door middel van een speciaal laserproces en zorgen voor een filigraan, bloemig uiterlijk.

XL2153 Vivace

Om het 10-jarig jubileum van de Line Art-collectie te vieren, is ook dit elegante montuur ontworpen. De veren en de wenkbrauwlijn trekken ieders aandacht dankzij het mooie bloemenpatroon dat is gecreëerd door een complex laserproces. De lichtheid van Line Art komt hier visueel tot uiting door de slanke hoekstukken en de verfijnde neusbrug. Dit bijzonder vrouwelijke montuur heeft een sterke uitstraling dankzij de beste titanium materialen, die een flexibiliteit, comfort en duurzaamheid garanderen.

Meer informatie

www.charmant.com